Mas Corazon

Mas Corazon is een plaats voor inspiratie en transformatie. Bewegen vanuit heelheid – met hart en ziel, verstand en intuïtie, denken en doen.

Hermine Masmeyer en Bob Vermeer werken samen in Mas Corazon. Wij zijn experts in transformatie- en groeiprocessen, ervaren in het leiden en begeleiden van organisaties en mensen die een nieuwe richting willen inslaan.

Meebewegen met verandering is voor ons het zoeken naar de juiste balans tussen structuur en aanpassingsvermogen. De structuur schept ruimte – en bakent die af – voor onderzoek en voor het handen en voeten geven aan de gewenste ontwikkeling. Aanpassingsvermogen geeft ruimte voor het onderzoeken en gebruiken van het veranderingspotentieel bij zowel de professional en organisatie.

Wij bieden workshops, training en (wandel)coaching. Wij geven professionals handvaten om op basis van bewustwording en inzicht kernwaarden te integreren in hun professioneel handelen. Organisaties helpen wij door afstand te nemen van de “waan van de dag” om tot duurzame groei en verbetering te komen.

Wij zijn gevestigd in Huize Maneveld op het landgoed Zelle bij Vorden. Wij delen onze plek door er een ‘werkplaats’ en ontmoetingsplek te creëren waarin we onszelf, ons werk en onze wereld opnieuw uitvinden.

Inspiratie tot transformatie – bouwen aan een mooiere en betere wereld. Hartelijk welkom!

Wilt u meer over ons weten?

Op de website van Mas Corazon vindt u meer informatie over ons aanbod.
Bel of mail of bekijk onze Linkedin profielen:

Hermine Masmeyer
M: 06 24 64 7773
Eherminemasmeyer@mascorazon.org
LinkedIn

Bob Vermeer
M: 06 502 509 76
Ebobvermeer@mascorazon.org
LinkedIn

 

WP LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
LinkedIn
Facebook