Professionele identiteit

Professionele identiteitWerken met hart en ziel. Voor professionals die verdieping zoeken in hun functioneren. Gezonde werkorganisaties kunnen alleen bestaan bij de gratie van gezonde medewerkers. Werkdruk, ‘waan van de dag’ en steeds weer veranderende regels en procedures halen professionals uit hun kracht en fragmenteren. Zij komen er niet meer aan toe het beste van zichzelf in te zetten. Het resultaat is niet zelden dat zij vastlopen of afbranden in hun werk. De resultaten van de werkorganisatie volgen hetzelfde lot.

Wij bieden de training ‘Licht in beweging’, die tot doel heeft professionals op drie niveaus in beweging te zetten:

Het eerste niveau is om bewuster en beter kwaliteiten te benutten. U leert uw vaardigheden op een ander en dieper niveau herkennen en inzetten, waardoor u bewuster regie voert over uw vaardigheden en kunt sturen vanuit verstand, hart en ziel.

Het tweede niveau is gericht op het verbinden van uw innerlijke wereld met uw professionele werkelijkheid. Wat maakt dat u gekozen heeft voor uw beroep of professie? Welke waarden of idealen drijven u? Hoe bent u betekenisvol als professional?

Het derde niveau gaat over zingeving en bezieling. Bij dit niveau kan een professional, team of organisatie tot het besef of de wens komen om “een hoger doel te dienen dan alleen zichzelf”. Dat is wat mensen bindt, verbindt en in beweging zet naar een effectiever en bevredigender (werk)bestaan. Deze ontwikkeling is essentieel om te borgen dat afstemming plaatsvindt tussen de organisatiedoelen en de inzet van de medewerkers en allen in een zelfde beweging terecht komen; ‘licht in beweging’.

Deze training wordt gegeven door Hermine Masmeyer en Bob Vermeer. Wij stemmen de training af op de specifieke wensen binnen uw organisatie. Wij staan u graag te woord om hierover van gedachten te wisselen.

WP LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
LinkedIn
Facebook